Школа фудбала ФК Млади Радник ређа успехе

Школа фудбала у Бачини, која је почела са радом у марту ове године, а чији је главни мото “Играј фудбал, буди срећан”, за кратко време доживела је велики успех. Кроз ову школу за два месеца прошло је 52-оје клинаца, од чега је у константном тренажном процесу било 35-оро младих фудбалера.

Под вођством тренера Марка Радовановића, полазника тренерске школе за стицање Уефа Б међународне лиценце, млади фудбалери ређају победу за победом, а прво што се приметило је то да се раду са децом приступило максимално озбиљно и самим тим резултати су одмах почели да долазе.

“Надамо се да ће се у будућности, ко год буде руководио овом школом, наставити где су ови дечаци стали и да ће Школа фудбала избацити неколико сјајних фудбалера какве су Млади Радник и Бачина увек кроз историју имали. За почетни успех не треба заборавити угледног спортског радника Радета Јаковљевића Јокера, који је увек ту за све што затреба и наравно, председника ФК Млади Радник Марка Јелића који је увек на располагању колико је у могућности”, рекао нам је тренер Марко Радовановић.

Пројекат “Играј фудбал, буди срећан” трајаће до почетка јуна, док ће се преко лета направити пауза до септембра, а онда се, према Радовановићевим речима, мора сести и попричати коме је и да ли је у интересу да овакав вид омладинске школе и даље функционише или ће и даље наша деца одлазити по другим клубовима и тренирати ван свог места.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x