“Млади радник” у тешкој ситуацији

Један од најстаријих клубова у овом делу Србије, који уједно слави и 80 година постојања, ФК “Млади Радник” из Бачине доживљава тешке тренутке. У интересу свих мештана села Бачине, циљ челних људи општине треба да буде постављање клуба на стабилне гране.

Марко Радовановић, бивши дугогодишњи играч Младог Радника

У разговору са бившим дугогодишњим играчем Младог Радника Марком Радовановићем сазнали смо да је формирана нова управа клуба на челу са Славољубом Пешићем, спортским директором клуба Радетом Јаковљевићем Јокером, Зораном Глигоријевићем и још неколицином спортских радника из Бачине. Постоји обећање и неколико бивших играча да ће приступити Младом Раднику од зиме и помоћи да клуб крене у још жешћу борбу за опстанак.

Бивши зонаш, који је у својој славној историји дочекивао и гостовао клубовима попут Новог Пазара, Јавора из Ивањице, Полимља, Црвене Заставе из Крагујевца, 14. октобра итд, мора скупити своје редове и покушати опет да врати публику на популарном “Бубану”.

Поменута управа клуба спремна је да уложи потребне напоре како би се клуб спасио испадања, тако да очекује помоћ општине Варварин, општинског Спортског савеза и свих људи добре воље који су вољни да помогну и врате стару славу Младом Раднику. У разговору са Радовановићем сазнали смо још доста ствари из славне историје клуба, али о њима ћемо другом приликом…

(На насловној фотографији: ФК Млади Радник против ФК Јагодина)

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x