СНС: Нећемо више ћутати на лажи и потурања

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке (СНС) у Крушевцу данас је одржана ванредна конференција за медије због “наставка оркестрираних напада на председника Републике Србије господина Александра Вучића и то од стране оних који су годинама уништавали ову земљу”.

“СНС најоштрије осуђује сваку врсту насиља и претњу насиљем. Наш став по том питању је искрен и недвосмислен за разлику од оних који су се данас огласили по том питању у дневном листу чији власник дугује милионски износ на име пореза”, рекао је посланик СНС у Народној скупштини Републике Србије Иван Манојловић и поручио да СНС не жели више да ћути на “њихове лажи и потурања”.

Крушевачки напредњаци постављају питање да ли је могуће да када се Александар Вучић напада на најгнусије могуће начине, а било је прилике и да се погледа и изложба “Нецензурисане лажи”, не реагује нико?

“Када се у једном од таблоида Александру Вучићу нацрта мета на главу не оглашава се нико? Када се прети њему и његовој породици ни један од ових штампаних медија се не огласи!? Али зато умеју да “напишу”, да, да “напишу” не и да преносе истину да се прети Саши Јанковићу, да се прети свима који би након тог “прети им се” могли да то користе као оправдање за брутално вређање господина Александра Вучића”, приметио је Манојловић.

Он је запитао који је ово пут по реду да поједини дневни листови фабрикују сами наводне претње само како би изазвали реакцију јавног мњења и додао да се “нико од лажних душебрижника није огласио ни једном једином реченицом када се на друштвеним мрежама објави умрлица председника државе”.

“Не можемо а да се не запитамо заиста да ли свако ко је оштетио државу, ко се суочио са лицем правде, а сви знамо шта су нам од државе урадили до 2012.године, добија некакве претње? Нарочито је, рећи ћу слободно, одвратно да се такве ствари доводе са именом и презименом Александра Вучића без икаквог повода осим оног о коме смо много пута говорили. Да се умање његови резултати и покуша да се оваквим циркуским представама скрене пажња на криминалне радње припадника бившег режима. Подршку коју дају Александру Родићу овакви политички пајаци и циркузанти у већем делу се не односи на његову личност већ можемо схватити као подршку коју такви дају криминалу и јавно заговарају непоштовање принципа државе”, закључио је Манојловић и поручио да ће из тог разлога, у наредном периоду СНС учестало предочавати о радњама ових лица, а све то “зарад истине како би грађани Србије имали јасну слику о каквим особама се ради као и о каквој врсти интереса који их држи на окупу је реч”.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x