Одиграна утакмица између кадета КК “Темнић” и некадашњих омладинаца овог клуба

Данас је у Варварину одиграна утакмица између кадета КК “Темнић” и некадашњих омладинаца овог клуба које су предводили председник клуба Дражен Симоновић, Никола Стефановић, Александар Стојадиновић итд. Резултат ове утакмице био је у другом плану јер су некадашњи играчи овог клуба помогли кадетима који ове недеље имају слободно коло, док следећег викенда гостују Крушевачком Напретку.

У разговору са тренером кадета КК “Темнић” и једним од легенди варваринске кошарке Данијелом Јаћимовићем открили смо да се са кадетима увелико ради, да иако се клуб налази у тешкој ситуацији верује да ће нова управа стабилизовати клуб и омогућити да наша деца прве сениорске кораке започну управо у Варварину. Јаћимовић је рекао да посебно треба похвалити Алексу Живковића, Драгољуба Ивановића, Виктора Ђујића, Николу Раичевића, али и све остале кадете КК “Темнић”.

Председник клуба Дражен Симоновић нам је рекао да је тренутно најбитније да се клуб стабилизује. “Свима је јасно да клуб има велика дуговања, а на нама је да нађемо начин да то решимо. У плану нам је да до краја године уплатимо 100.000,00 динара на рачун Кошаркашког савеза на име дуговања, да исплатимо дуговања према тренеру, а да остатак новца уплатимо Спортско туристичком центру “Темнић” коме се дугује велика сума новца. Надамо се да ћемо успети да купимо и неколико лопти, јер ови дечаци пред којима је светла будућност тренирају са лоптама из 2013. године” каже Симоновић који се овом приликом захвалио тренеру Данијелу Јаћимовићу на огромном пожртвовању и жељи да од ове деце направи будуће асове, нагласивши да је ово једини клуб у нашем округу у коме кадети имају тренинге као да су прволигаши.

Председник КК “Темнић” Дражен Симоновић

Симоновић напомиње да се у школи кошарке КК “Темнић” у последње две недеље десио велики прилив нових дечака и девојчица па сад школа кошарке коју воде Снежана Васић и Драгиша Симић броји око 50 деце која редовно тренирају.

(На насловној фотографији: кадети КК “Темнић” после победе против екипе КК “Трстеник”)

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x