Стигли нови пројектори за опремање спрата у ОШ “Јован Курсула”

Основна школа “Јован Курсула” у Варварину током лета добила је скоро сав намештај за опремање новог спрата, стигла и три нова пројектора за интерактивне табле које су постављене у новим учионицама, а спрат је већ у функцији и школарци су попунили нове школске клупе.

Ову образовну установу тим поводом посетили су шеф кабинета председнице општине Варварин Душан Драгичевић и начелник општинског одељења за Локално – економски развој Александар Павић и директорки Александри Ракић уручили нове пројекторе.

“Полако попуњавамо технички део, добили смо интерактивне табле, беле табле, пројекторе за цео спрат, током лета су стигли ормарићи, столице и клупе тако да је цео спрат у потпуности опремљен, можда фали још нека ситница, али то ћемо додати у ходу”, истакла је директорка Александра Ракић.

Опрему за опремање спрата изграђеног током 2019. године обезбедила је Влада Републике Србије, а опремање спрата најавио је председник Србије Александар Вучић приликом посете Средњој школи Варварин и ОШ “Јован Курсула”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x