“Summer party” на базенима у Варварину 20. јула, првих 50 гостију уз наручено пиће добиће и бесплатне улазнице за “Wild World Festival”

На базенима Спортско туристичког центра “Темнић” у Варварину у петак 20. jула 2018. године, са почетком у 21:30 часoва, одржаће се први “Summer party”, што ће бити јединствена прилика за добру забаву свих љубитеља савремене клупске музике.

Ову несвакидашњу журку организују младићи из Варварина и биће ово прилика да се окупи што већи број љубитеља доброг провода. У разговору са организаторима добили смо информације да ће госте зављати популарни крагујевачки ди-џеј и један од најбољих ди-џејева у Србији, ди-џеј Бокиша.

Такође, веома је битна информација да ће првих 50 гостију уз наручено пиће добити бесплатне улазнице за “Wild World Festival” који се одржава у Крушевцу у периоду од 20 до 22 јула.

Организатори овог догађаја су се усагласили око тога да ће ово бити једна од најбољих журки која је организована у Варварину у скорије време, о чему говори чињеница да поклањају улазнице за “Wild World Festival”, довођење популарног ди-џеја Бокише, као и цене пића… Организатори обећавају и то да ће посетиоци ову журку дуго памтити.

Због огромног интересовања и ограниченог броја места, организатори моле све који желе да присуствују овом догађају да своје столове резервишу на време. Резервације столова можете остварити путем броја телефона: 063/116-90-80.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x