Свечани пријем у Општини и обележавање школске славе у трстеничким школама

Председница општине Трстеник Милена Турк приредила је у згради Општинске управе свечани пријем за 22-оје најбољих ученика, по два из сваке школе са подручја трстеничке општине и том приликом им је уручила књиге.

“Била ми је заиста част и задовољство да поводом школске славе Светог Саве угостим најбоље ученике, честитала сам им школску славу и пожелела још боље успехе у наредном периоду. На овај начин се ученицима пружа подстицај за даље напредовање у школама, а они су пример наредним генерацијама које требају на њих да се угледају и наставе тим успешним путем. По први пут је општина, у сарадњи са Канцеларијом за младе, обезбедила пакетиће за ученике основних школа од првог до четвртог разреда са подручја наше општине и пакетиће је примило укупно 1.162 ученика поводом школске славе”, истакла је Милена Турк, председница општине Трстеник.

Школска слава је сечењем славског колача и пригодним програмом, уз придржавање неопходних мера заштите од корона вируса, обележена у свим школама на подручју трстеничке општине, а Свечана академија под називом “Пут изведен из беспућа: Свети Сава – српска кућа” у трстеничком Дому културе. Домаћин ове Свечане академије била је ОШ “Љубивоје Бајић” из Медвеђе, а покровитељ Народни универзитет Трстеник.

Председница општине Трстеник Милена Турк је том приликом школску славу честитала запосленима, ученицима и њиховим родитељима и пожелела здравију и успешнију школску годину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x