Табла за кошарку на поклон школи у Кукљину

Градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић и председник Скупштине града Живојин Милорадовић посетили су четвороразредну основну школу у Кукљину, подручно одељење матичне школе “Станислав Бинички” из Јасике. Повод посете је била донација коју је градоначелница Палуровић обећала током последње посете.

Малишани кукљинске школе добили су том приликом лопте за кошарку, одбојку и фудбал од бившег градоначелника Братислава Гашића, а градоначелница Јасмина Палуровић желела је да им испуни жељу и школско игралиште комплетира са таблом за кошарку.

Приликом посете руководства града Крушевца, ђаци обрадовани жељеним спортским реквизитом, а осим побољшаних услова за бављење спортом, добили су и савремена средства за школску наставу – четири рачунара.

Рачунари су поклон пријатеља и чланова СНС-а и биће дистрибуирани одељењима у Срњу, Великој Крушевици, Шанцу и Кукљину. Ова странка, подсетио је председник крушевачког Градског одбора Ненад Андрић, донирала је и промену расвете у учионицама – савременом ЛЕД расветом, а на поклонима се захвалио директор јасичке школе Братислав Павловић.

Кукљинска школа иначе има 4 одељења са 40-ак ђака и 14 полазника одељења ПУ “Ната Вељковић”, а матична школа 410.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x