Традиционални братски сусрети Орашја и Дугог Поља 29. и 30. јуна

Традиционални братски сусрети Месних заједница Орашје и Дуго Поље ове године биће одржани 29. и 30. јуна у Орашју и тада ће, у присуству представника општина Модрича и Варварин, као и Фудбалских савеза општина Варварин и Модрича, Повеље о сарадњи и братимљењу потписати ФК “Слога” и ОФК “Орашје”.

Братски сусрети Културно – уметничких друштава “Зоран Томушиловић” Дуго Поље – Ботајница и “Вук Караџић” из Орашја трају од 2010. године, док је Повеља о братимљењу ове две месне заједнице потписана 2014. године, тако да ће се ове године године тај низ комплетирати и Повељама између фудбалских клубова, истиче за Темнић.Инфо председник Савета Месне заједнице Орашје Горан Николић.

За овогодишње братске сусрете планиран је низ спортских и културно – уметничких активности, као и заједнички концерт друштава “Зоран Томушиловић” и “Вук Караџић”.

Дуго Поље се налази у Републици Српској, у општини Модрича и смештено је на централном делу Вучјака и његовим обронцима, све до саме обале реке Босне, а чине га четири засеока, Доњани, Варош, Кутловац и Бетиња.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x