Трстеничани ће имати уредно и квалитетно грејање ове зиме

За ову грејну сезону у Трстенику ЈП “Енергетика” је, према речима председнице oпштине Трстеник Милене Турк, обезбедила довољне количине гаса. Потписан је и уговор о снабдевању, а као и остале општине у Србији испоштована је препорука о одлагању почетка грејне сезоне, где је направљена знатна уштеда у овом енергенту.

Извршене су потребне топлотне пробе, а евентуални кварови на мрежи биће санирани по пријавама корисника у најкраћем могућем року.

“С обзиром да је дошло до одлагања почетка грејне сезоне, одлаже се и одлука о повећању цене грејања која важи до новембра месеца. Очекујемо да ће бити све онако како смо планирали. Успешно је одрађен посао око парног грејања и у ОШ “Свети Сава” у Пејовцу и “Живадин Апостоловић” у Трстенику, а сада се ради и у ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” у Трстенику и овим смо желели да деца и запослени у овим школама имају боље и квалитетније услове за рад и учење”, истиче председница општине Милена Турк.

Она наглашава да грађани не требају да брину за грејање, што је потврдио и на недавно одржаном састанку директора Јавних предузећа директор ЈП “Енергетика” Мирољуб Ерић и додаје да је на одржаном активу директора основних и средњих школа разговарано и о пројектима који су потребни школама и о почетку нове грејне сезоне, о набавкама дрва, угља и о другим потребама.

У подручној Основној школи у Пољни радиће се кров, биће и радова на другим школама који су неопходни. Главно је да нам ове зиме радијатори буду топли, грејање је почело у становима и у Јавним предузећима, фирмама и установама, поручује председница општине Трстеник Милена Турк.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x