Студенти из општине Варварин учествовали на Међународном омладинском самиту “Отворени свет”

Фондација “Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић” организовала је од 27. до 31. октобра на Златибору први Међународни омладински самит “Отворени свет” који је окупио преко 3.000 најбољих и најталентованијих студената, али и успешних младих људи из преко 50 земаља. Општину Варварин је на овом самиту представљало четворо најбољих студената.

Да је Варварин расадник талената и младих и успешних људи потврдила је и директорка интерне ревизије Нафтне индустрије Србије Јелена Попара јавно похваливши најбољу студенткињу општине Варварин и добитницу општинског признања 2022. године, Ивану Луковић, која је ове године дипломирала на Рударско – геолошком факултету у Београду и уписала мастер студије, а поред тога је и најмлађи члан тима НИС-а.

У оквиру Међународног омладинског самита “Отворени свет” најуспешнији млади из Србије и околних земаља пратили су програме из области дипломатије, здравства, привреде, породице, лидерства, бизниса, безбедности, националне културе, а предавачи су били најеминентнији стручњаци за сваку тематску област.

Општина Варварин је пружила подршку организацији самита, а послато је четворо најбољих студената који годинама уназад добијају општинске стипендије, али и признања за изузетне резултате постигнуте током студирања и имају највећи просек током студирања.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x