Трстеник: Штаб за ванредне ситуације помно прати ситуацију на терену

Синоћ је одржан мини састанак Штаба за ванредне ситуације. Поред команданта Штаба за ванредне ситуације, председника општине Трстеник Александра Ћирића, састанку су присуствовали његов заменик Љубиша Марковић, помоћник председника општине Радомир Милуновић, директори предузећа “Техноградња” и “Комстан” као и народна посланица Милена Турк.

Током претходне ноћи на подручју општине Трстеник снежни покривач је досегао висину од око 20 центиметара, јак олујни ветар непрестано ствара намете што отежава кретање аутомобила и теретних возила, а путни прваци у трстеничкој општини су углавном проходни. И поред потешкоћа, механизација предузећа “Техноградња” и “Комстан” су на терену и константно раде на рашчишћавању критичних деоница, закључак је ванредне седнице Штаба за ванредне ситуације.

Јак ветар који ствара велике намете отежава рашчишћавање путних праваца и на градском подручју где су саобраћајнице у солидном стању. Сви мештани и грађани општине Трстеник који имају проблеме са завејаним и непроходним путним правцима обавезно треба да обавесте Штаб за ванредне ситуације на број телефона 062/759-776 и 069/607-134, како би мобилне екипе могле на време и адекватно да реагују.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x