Туристички форум Србије ускоро у Врњачкој Бањи

Поводом предстојећег Туристичког форума Србије који ће се одржати у Врњачкој Бањи од 26. до 28. септембра, у кабинету председника ове општине Бобана Ђуровића одржан је састанак са Маријом Лабовић, директорком Туристичке организације Србије.

“Традиционално, сваке године, Туристичка организација Србије организује Туристички форум на коме учествује око 300 учесника, који су запослени у локалним Туристичким организацијама у Србији. То је уједно и начин да обележимо 27. септембар, Светски дан туризма. Пошто је Врњачка Бања као туристичка дестинација у самом врху по броју ноћења и доласку туриста, али ми имамо и добру сарадњу са Туристичком организацијом, са Општином Врњачка Бања, са председником Ђуровићем и његовим сарадницима, то је и био разлог и наша одлука да се ту и одржи Туристички форум”, навела је Марија Лабовић и додала да је успешан наступ могуће направити само у партнерству.

На састанку се разговарало и о заједничким промотивним активностима на иностраним тржиштима. Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић је рекао да је Врњачка Бања у претходном периоду сама тражила своја тржишта.

“Упознали смо директорку Лабовић са нашим промотивним активностима које смо спроводили и ван Србије, ми немамо популарност тамо, у смислу да су дестинације уређене, конкурентне и често боље и лепше уређене од неких у другим државама где одлазе страни гости. Ми смо као локална самоуправа настојали да направимо корак напред, да покажемо да је Србија другачија од њиховог виђења. Закључили смо да је добро да Врњачка Бања наступа заједно са Туристичком организацијом Србије, на тржиштима које циљамо, мислим да ћемо у томе успети и ја се захваљујем директорки Лабовић на посети и разговорима које смо водили у интересу даљег развоја туризма у Врњачкој Бањи и Србији”, рекао је Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x