У четвртак 15. седница Скупштине општине Варварин

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић заказао је за четвртак, 23. децембар 15. по реду седницу локалног парламента. Пред одборницима варваринске скупштине наћи ће се 33 тачке, одборници ће разматрати План развоја општине Варварин за период 2021 – 2028. година, као и Стратегију безбедности саобраћаја на путевима општине Варварин за период 2022 – 2025. година.

На седници Скупштине одржаној 30. новембра, општина Варварин се нашла међу првим општинама у Србији које су усвојиле буџет за 2022. годину, а оно што следи на 15. седници Скупштине то је усвајање Финансијских планова буџетских корисника за наредну годину.

На дневном реду 15. седнице наћи ће се и предлог Одлуке о начину и поступку учешћа грађана у вршењу јавних послова у општини Варварин, предлог Одлуке о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину непосредном погодбом, али и предлози Програма пословања ЈКП “Варварин” и ЈП “Расвета Варварин”, са финансијским планом, за 2022. годину, као и предлози Посебног програма коришћења субвенција из буџета општине Варварин ових предузећа за 2022. годину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x