У уторак 21. седница Скупштине општине Варварин

Двадесет прва седница Скупштине општине Варварин заказана је за уторак, 12. јун и том приликом ће се пред одборницима локалног парламента наћи девет тачака. Прве две тачке односе се на потврђивање мандата новим одборницима који ће у одборничким клупама заменити др Јасмину Ракић и Андрију Живадиновића, а разматраће се и предлог Одлуке о разрешењу члана Општинског већа и избору новог.

Како незванично сазнајемо, уместо Дејана Раце, који је оставку на место члана Општинског већа поднео из приватних разлога, за новог члана већа биће предложен Иван Арсић.

На дневном реду двадесет прве седнице Скупштине наћи ће се и разматрање предлога Одлуке о завршном рачуну буџета општине Варварин за 2017. годину, са Извештајем независног ревизора, док су две наредне тачке посвећене кадровским питањима.

Одборници ће још разматрати и Закључак о измени и допуни Закључка о утврђивању предлога Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије за разрешење и именовање председника. чланова и њихових заменика Комисије за вођење поступака и доношење решења по захтеву за враћање земљишта.

На крају скупштинског заседања одборницима ће бити представљен и Споразум о мирном решењу спора са Предрагом Јеремићем из Бошњана.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x