У Дому здравља “Др Властимир Годић” у Варварину почео са радом гинеколог

После дужег временског периода, у Дому здравља “Др Властимир Годић” у Варварину почео је са радом гинеколог. Према речима директора ове здравствене установе др Јасмине Ракић потписан је уговор са специјалистом гинекологије, др Ђорђем Прокићем, из Параћина.

“Др Ђорђе Прокић испуњава све услове прописане од стране Фонда, а што је још важније има жељу да помогне нашем Дому здравља и самим тиме и свим становницима наше општине. Др Прокић ће радити до повратка др Данијеле Милојковић Пантић са специјализације”, каже директор др Јасмина Ракић и наглашава да ће др Прокић радити сваког радног дана додавши да сви заинтересовани прегледе могу заказати путем броја телефона 037/787-595.

“Користим ову прилику да се посебно захвалим др Прокићу, који нам је изашао у сусрет и максимално помогао у решавању овог проблема везаног за гинеколога, јер је било заиста тешко решити овај проблем због услова које прописује Фонд и законских услова који су јако захтевни када је у питању заснивање радног односа, а везано за специјалисту у области гинекологије”, истакла је директор др Јасмина Ракић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x