У Градској управи Крушевца одржана Јавна трибина о нацрту Одлуке за утврђивање пореза на имовину 2024.

У Градској управи Крушевца одржана је Јавна трибина о Нацрту одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2024. годину на територији Града Крушевца.

Цене за непокретности утврђене овом Одлуком одређене су у складу са Законом о порезима на имовину којим је прописано да просечну цену одговарајућих непокретности по зонама на територији јединице локалне самоуправе утврђује свака ЈЛС актом надлежног органа, на основу цена остварених у промету одговарајућих непокретности по зонама.

На територији града Крушевца, Одлуком о одређивању зона и најопремљеније зоне, одређене су 4 зоне за утврђивање пореза на имовину, према комуналној опремљености јавним објектима, саобраћајној повезаности са централним деловима града, односно са радним зонама и другим садржајима у насељу, каже председница Привременог органа града Крушевца Јасмина Палуровић.

Текст Нацрта одлуке доступан је на интернет страници Града Крушевца www.krusevac.ls.gov.rs и у просторијама Одељења за утврђивање, наплату и контролу јавних прихода, Трг младих бр.1. Примедбе на Нацрт одлуке могу се достављати до понедељка , 20.11.2023., на мејл адресу: slavica.nastic@krusevac.rs или предајом на писарници Градске управе, са назнаком „За Одељење  за утврђивање, контролу и наплату јавних прихода“.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x