Општина Варварин расписала Јавни позив за доделу бесплатних ауто-седишта

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја општине Варварин упутио је Јавни позив родитељима са територије општине Варварин да у периоду од 15. новембра до 8. децембра текуће године поднесу захтев за доделу ауто-седишта за децу за путничка возила.

У циљу унапређења безбедности саобраћаја на путевима, општина Варварин већ традиционално организује акцију поделе дечијих аутоседишта. Од потребне докуметације потребна је потврда о пребивалишту на територији општине Варварин бар једног родитеља и да је дете рођено у периоду од 01. јануара 2022. до 31. октобра 2023. године.

Приликом пријаве на писарници Општинске управе потребно је приложити пријавни формулар, очитану личну карту или доказ о пребивалишту родитеља на територији општине Варварин, као и извод из матичне књиге рођених детета.

Средства за реализацију Јавног позива опредељена су у буџету општине Варварин, дефинисана Програмом савета за координацију послова безбедности саобраћаја општине Варварин у 2023. години, а обезбеђена средствима од наплаћених казни за саобраћајне прекршаје на територији општине Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x