У препуној сали Дома културе у Риљцу песмом спојени младост и искуство

Као што је пре пар дана било и најављено из Удружења “Аутограм” из Трстеника, које је било организатор и покровитељ забавно – музичке манифестације “Нек оживи село моје, нек се опет песме поје”, у сали Дома културе у Риљцу велики број гледалаца уживао је у изузетном програму народне песме, игре и хумора и, кажу, баш као што је то било некада.

Караван овог типа забаве гостовао је раније и у другим насељеним местима где је изазвао велико интересовање мештана. “Људи су, нажалост, временом све више оптерећени проблемима, подједнако старији и млађи, овакве разоноде им недостају и ми смо, ето, хтели и успели да дочарамо та прошла времена када је било здравије и веселије. Драго нам је да је и овде у Риљцу народ то прихватио и у великом броју дошао у салу Дома културе. Драго нам је да смо на један интересантан начин, уз мноштво добрих музичара и вокалних солиста, успели да дођемо до правог весеља и људског дружења, да сви за сво то време заборавимо на свакодневне проблеме. У Риљац, као и у друга места у којима је био наш Караван песме игре и хумора, донели смо позитивну енергију и уживали заједно са мештанима и гостима, у препуној Сали Дома културе орила се песма и игра, а на крају смо сви заједно одиграли коло”, каже Бранислав Павловић, председник Удружења “Аутограм” из Трстеника и најављује нове Караване у другим насељеним местима трстеничке општине у наредном периоду.

Овај разонодни скуп добио је и на друштвеним мрежама бројне похвале и подршку, пре почетка програма ове забавно – музичке манифестације мештани су изложили своје производе, уз дегустацију, било је ту воћа, ракије, вина. У програму су учествовали познати солисти, глумци, пратио их је оркестар “037” из Крушевца, а свој део у програму имали су и чланови КУД “Традиција” из Трстеника.

Осим Удружења “Аутограм”, покровитељ манифестације “Нек оживи село моје, нек се опет песме поје” била је и Општина Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x