У протеклих седам дана два нова случаја инфекције вирусом SARS-CoV-2 у Варварину

У Дому здравља “Др Властимир Годић” у протеклих седам дана забележена су два случаја инфицирања корона вирусом, а на дневном нивоу у Ковид амбуланти обави се од 10 до 20 прегледа, наводи директорка ове здравствене установе др Јасмина Ракић.

“Нажалост, као и на целој територији Републике Србије, епидемиолошка ситуација се и код нас погоршава, ми у последње време имамо пацијенте који су позитивни на COVID-19, тако да смо у прошлој недељи имали два позитивна случаја, а иначе се дневно у нашу Ковид амбуланту јавља од 10 до 20 пацијената, тако да могу да кажем да се вирус смањио, али није нестао, а нажалост у последње време се појављују и пацијенти који су позитивни”, наводи директорка др Јасмина Ракић.

Када је у питању имунизација против корона вируса, у варваринском Дому здравља доступне су Синофармова и Фајзерова вакцина, а сви грађани, који на овај начин желе да заштите своје здравље и свој организам од инфекције вирусом SARS-CoV-2 могу у сваком тренутку да приме једну од ове две вакцине.

Наравно, они који су примили три дозе, могу да се вакцинишу и четвртом дозом, али и они који се до сад нису имунизовали могу да изврше комплетну вакцинацију у Варварину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x