Удружење “Аутограм” обележило први рођендан

У сали Факултета за пословне студије и право у Трстенику, Универзитета “Никола Тесла“ из Београда, одржана је 25. новембра 2016. године свечана промоција Удружења “Аутограм” и уједно прослављен први рођендан овог удружења.

Кроз емитовање промотивног филма о Удружењу, његовом настанку, реализованим акцијама попут хуманитарних концерта народне музике Јелени Недељковић из Лозне и Нађи Новаковић из Трстеника, затим кроз врло запажен штанд уз мини концерт на манифестацији “Трстеник на Морави”, организацијом концерта естрадног уметника Радише Урошевића у Пејовцу, музичке радионице у удружењу МНРО у Трстенику, присутни су упознати и са циљевима и плановима даљег рада.

“Поред организовања хуманитарних акција, наше Удружење се бави реализацијом манифестација забавног карактера, спортских догађаја као и едукативних радионица. Удружење је јасно приказало присутнима да могу да рачунају на њихов потпис на сваком догађају” кажу из “Аутограма”.

Након промотивног филма, публици су се обратиле Марија Недељковић (сестра Јелене Недељковић) и Душица Мијајловић (бака Нађе Новаковић) и речима пуним емоција упутиле захвалност за помоћ и подршку у најтежим тренуцима.

За несебичну помоћ и неизмерни допринос Удружењу, Милану Симићу, вокалном солисти из Краљева и сталном члану оркестра Александра Софронијевића, додељена је Повеља о именовању за почасног члана Удружења “Аутограм”. Присутнима се обратио и председник Удружења Бранислав Павловић, који је изразио захвалност свима који су се у раду одазвали и пружили подршку.

Запажено учешће на промоцији су имали другари “Аутограма”, ученици музичке школе “Корнелије Станковић”, који су својим нумерама улепшали цео догађај.

Уз шампањац у друштву званица угашена је прва рођенданска свећица уз жељу да прослава успешног рада буде још много.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x