Улица Милорада Томића у Маренову добила асфалт

Улагање у путну инфраструктуру на сеоском подручју налази се на врху приоритета општине Варварин, а по речима заменика председнице општине Дејана Милановића сва обећања дата суграђанима, без обзира у ком делу темнићког краја да живе, биће испуњена.

Радове у Маренову обишла је и председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић са сарадницима, а у изјави за наш портал заменик председнице Дејан Милановић подсећа да ће у овој фази реализације капиталних инвестиција, поред улице Милорада Томића у Маренову, асфалт добити и улица Димитрија Туцовића у Горњем Катуну.

“Вредност инвестиције овде у Маренову и Горњем Катуну износи нешто више од осам милиона динара, а након радова у Маренову биће асфалтирана и улица у Горњем Катуну. Што се тиче реализације капиталних инвестиција и развоја инфраструктуре локалних путева, планирамо да наставимо предвиђеном динамиком, расписаћемо још једну набавку за асфалтирање и надам се исто овако успешној реализацији”, наглашава Милановић.

“Све што смо обећали нашим грађанима и што смо планирали за ову годину, биће реализовано ове године, надам се, на опште задовољство” апострофирао је заменик председнице општине Дејан Милановић.

У Маренову је улица Милорада Томић добила асфалтну коловозну конструкцију у дужини од 460 метара, а с обзиром на конфигурацију терена, која је деценијама представљала проблем, а рупе које су се годинама стварале ометале су саобраћај и зими чиниле ову улицу тешко проходном, асфалт ће становницима ове улице решити највећи проблем и омогућити боље животе услове.

Задовољство инвестицијом не крију ни становници ове улице који су нам најискреније рекли да и са почетком припремних радова нису веровали да ће после толико година добити асфалт који чекају већ више деценија, а током којих су добијали само празна обећања пред изборе уместо реализације и упутили захвалност актуелној локалној власти на испуњеном обећању.

Након радова у Маренову, екипе и механизација ГП “Зоран Р.” селе се за Горњи Катун где ће такође бити асфалтирано 460 метара улице Димитрија Туцовића. Након ове прве фазе, локална самоуправа улази у поступак расписивања јавне набавке за асфалтирање још неколико улица у темнићком крају.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x