Улице Светосавска и 7. јула у Бошњану добијају асфалт

У току су припремни радови на асфалтирању две улице у Бошњану, Светосавске у дужини од 290 метара и улице 7. јула у дужини од 60 метара, ради се на постављању подлоге за асфалт, а терен су обишли заменик председнице општине Дејан Милановић, помоћник председнице Александар Марковић и директор ЈП “Расвета Варварин” Владан Весић.

Приликом обиласка радова, помоћник председнице општине Александар Марковић истакао је да су у току припремни радови на више локација у темнићком крају, а поред припреме за асфлатирање улица у Бошњану, у наредним данима асфалт ће добити и улица Косовска у Залоговцу, Краља Петра Првог у Бачини и Босе Цветић у Обрежу.

“Грађевинска сезона увелико је у току, машине се тренутно налазе на више локација у нашој општини тако да ћемо само у овој првој фази добити 1,4 километара новог асфалта на нашим путевима. Очекујемо да нас временски услови послуже и да у што скоријем року завршимо радове у ових 5 улица, а након тога радиће се на асфалтирању још две улице тако да до краја године очекујемо да наши грађани добију нешто више од 2 километра новог асфалта”, нагласио је Марковић приликом обиласка радова у Бошњану.

Изабран је извођач радова за још две улице у општини Варварин, тако да оно што следи наредних недеља то је асфалтирање улице Мите Милојевића у Парцану у дужини од 300 метара и улице Светозара Марковића у Горњем Крчину у дужини од 320 метара.

Сви ови радови финансирају се из буџета општине Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x