Уручена донација Општој болници Крушевац

Помоћник градоначелника Крушевца за спорт и омладину Предраг Миленковић и председник Спортског савеза Града Крушевца Бојан Обрадовић данас су донирали новчана средства прикупљена на недавно одржаној хуманитарној пријатељској ватерполо утакмици репрезентација Србије и Аустралије.

Дечје одељење крушевачке Опште болнице трећи пут је добило помоћ захваљујући спортским манифестацијама које је организовао Град Крушевац, у сарадњи са Спортским савезом и Спортским центром. Према речима директора др Весне Стевић Гајић, досад прикупљена средства (око 800.000 динара) искоришћена су за набавку опреме (350.000) и адаптирање Дечјег одељења, док је овога пута, од 250.000 динара, 200.000 намењено Служби педијатрије.

Остатак од 50 000 динара уручен је директорки Дома здравља, др Марини Костић, док ће средства бити утрошена за куповину 63 летње униформе за запослене у Служби хитне помоћи. Помоћник градоначелника Крушевца за спорт и омладину Предраг Миленковић захвалио се овој Служби, с обзиром на динамику ангажовања и ревност показану приликом обезбеђивања свих спортских манифестација.

Извор: крушевац.рс

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x