Ускоро пројекат новог стрелишта и нове просторије Спортског савеза у Трстенику

Помоћник председнице општине Трстеник задужен за област спорта и омладине Ненад Смиљковић обавестио нас је да ће ускоро стрелиште у Трстенику бити реновирано, захваљујући посети Миленка Себића, трофејног државног репрезентативца, иначе трстеничанина, који је недавно посетио општину Трстеник.

За време његове посете договорена је сарадња на пројекту за следећу годину који ће финансирати страни инвеститор. Стрелиште ће бити сређено комплет и формираће се нов стрељачки клуб који ће бити укључен у Стрељачки савез Србије. У том контексту биће изграђена хала по свим европским и светским стандардима, за припреме и такмичења.

“Добићемо и електронске мете, створићемо добре услове да се млади људи успешно баве овим спортом”, речено је током разговора са Миленком Себићем.

“Наш Спортски савез ускоро ће добити нове и комфорније просторије у самом центру града. Постојеће просторије су мале и нема основних услова за рад, а наши спортисти су заслужили да имају адекватан радни простор. Спортски савез исто тако планира да купи ново возило до девет седишта које би превозило такмичаре мањих клубова на такмичења, тиме би се смањили трошкови превоза Спортског савеза”, наглашава помоћник председнице општине Ненад Смиљковић.

Упркос ситуацији са корона вирусом, трстенички спортисти и клубови постигли су одличне резултате, а општина Трстеник ће им постепено омогућавати да буду још бољи. “Трудићемо се да Спортски савез има свој сајт на коме ће бити свих информација из области спорта у трстеничкој општини, о раду клубова и организација”, поручио је Смиљковић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x