Велика донација Трајал корпорације, значајна подршка кошаркашима у Крушевцу

Крушевачка Трајал корпорација годинама уназад помаже спорт у Лазаревом граду. У ресторану “Багдала” потписани су први уговори о донацији ове угледне компаније крушевачким кошаркашким клубовима – Напредак јуниор, Крушевац и Багдала. Тражена средства одобрила је Комисија у саставу: Владан Гашић, Владимир Арсић, Валетина Васић, Милан Јевтић и Сања Марковић.

Милош Ненезић, генерални директор Трајал корпорације, подсетио је да је пројекат “TRY ALL SPORT” покренула ова компанија обећањем да ће донирати, односно уложити у крушевачки спорт милион евра, поред оних донација које већ обезбеђује клубовима, а који су већ доказали да вреди улагати у њих.

“До прошле године имали смо само ФК Напредак у највишем рангу такмичења, а онда су уз нашу малу помоћ и рукометашице стигле до елите и то нам је био сигнал, да уз такву подршку и остали клубови могу да напредују. Због тога је оформљена Комисија која је упутила позив клубовима, не да бисмо им само определи нека средства, већ смо тражили програме и елаборате, са планом развоја клубова у дугорочном периоду. Та средства ће морати да оправдају, резултатима пре свега сениорских тимова, односно уласком у виши ранг и омасовљењем”, поручио је Ненезић.

Милош Ненезић је пожелео кошаркашицама и кошаркашима успех у предстојећим такмичењима, захвалио се на сарадњи пословним партнерима и градоначелнику Крушевца Ивану Манојловићу, који је подржао пројекат “TRY ALL SPORT”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x