Велики успех Теодоре Ђорђевић на Првенству Србије у Београду

На Појединачном првенству Србије за старије дечаке и девојчице одржаном у Београду, учествовало је 66 клубова и 232 такмичара из Србије. Право учешћа на овом такмичењу имали су дечаци и девојчице (2002-2008 годиште) који су се претходно пласирали на Првенствима Централне Србије, Београда и Војводине, а борбе су трајале по три минута.

Џудо клуб “Гоч” из Врњачке Бање представљала су три такмичара, међу старијим дечацима Лука Симић је у категорији до 60 кг изгубио меч у репасажу, за даљу борбу за треће место и освојио осмо место. Иначе, у овој категорији било је 16 џудиста. Сергеј Гочанин је у категорији +73 кг исто тако освојио осмо место и он је у репасажу изгубио борбу за даљу борбу за треће место. И у овој категорији било је 16 такмичара.

“Обрадовао нас је успех наше Теодоре Ђорђевић, она се такмичила међу старијим девојчицама у категорији +63 кг и освојила златну медаљу и диплому. У четвртфиналу је савладала Дуњу Зарић из Џудо клуба “Оками” из Новог Сада, а борбу је добила ипоном за 22 секунде. У полуфиналу је победила Дуњу Аџић из Џудо клуба “Књаз Милош” Београд ипоном за четири секунде. У финалној борби она је ипоном за 24 секунде победила Милицу Радаковић из Џудо клуба “Банат-Житиште” и тако нас обрадовала. Задовољан сам и овде поменутим такмичарима на освојеном осмом месту, идемо даље биће нових успеха”, поручио је са задовољством председник и тренер Џудо клуба “Гоч” из Врњачке Бање Зоран Стаменић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x