Велико појачање у спонзорском тиму Чарапана: Напредак и “Mozzart” заједно у нове победе

Компанија “Mozzart” је најновије појачање у Напретковом спонзорском тиму. Сарадња је, данас, договорена на три године, уз обострано уверење да ће Напредак и “Mozzart” чинити победнички тандем. Испред Компаније “Mozzart” уговор је потписао генерални директор Слободан Продановић, а испред Напретка генерални секретар Валентина Васић.

“У Крушевцу је пре неколико дана отворен пети кошаркашки терен у нашој акцији “Сто терена за једну игру”, а данас, као друштвено одговорна фирма настављамо са подршком фудбалским клубовима. Крушевац је прави фудбалски град и не сумњам да смо добро изабрали. У старту немамо дилему да ће сарадња бити на обострано задовољство. Желим вам пуно успеха и да бонусе, предвиђене уговором и заслужите”, изјавио је Слободан Продановић, генерални директор Компаније “Mozzart”.

Генерална секретарка Напретка, једина дама на тој функцији у Супер лиги Србије, Валентина Васић поздравила је госте и честитала добродошлицу међу Чарапане.

“Пажљиво смо вагали и препознали Компанију “Mozzart” као једну од друштвено најодговорнијих, која је већ много урадила за град Крушевац и данас “Mozzart” постаје једно велико појачање ФК Напредак. Руководили смо се девизом да најбољи прате најбоље и уверени смо да ће ова сарадња то и потврдити.”, поручила је Валентина Васић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x