Вера Антић нова председница Спортског савеза општине Варварин

У просторијама СЦ “Темнић” синоћ је на изборној Скупштини Спортског савеза општине Варварин изабрано ново руководство ове организације. За председника Спортског савеза једногласно је изабрана Вера Антић, професор спорта и физичког васпитања, мајка двоје деце која се бави приватним бизнисом, али је врхунски познавалац спортских збивања.

Новоизабрана председница Спортског савеза истиче да ће у наредном периоду пажња бити усмерена на развој омладинског спорта, а у плану је и да се, уз подршку локалне самоуправе, реконструишу и игралишта како у Варварину, тако и у селима.

“План Спортског савеза општине Варварин за наредни период је, пре свега, улагање у омладински спорт. Трудићемо се да остваримо што бољу сарадњу са свим клубовима и њиховим представницима, да изађемо у сусрет свим њиховим проблемима, а трудићемо се да их буде све мање. У сарадњи са локалном самоуправом имамо у плану изградњу нових дечијих игралишта и реконструкцију постојећих и то на подручју целе општине. Убудуће све што будемо радили, а трудићемо се да урадимо доста тога, биће искључиво и само у интересу спорта”, нагласила је Вера Антић.

Скупштини је присуствовао и члан Општинског већа Дејан Раца који је обавестио делегате да ће седиште Спортског савеза ускоро бити пресељено у нове просторије. Он је честитао новом руководству на избору и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

Делегати су за потпредседника Спортског савеза изгласали Далибора Рајића, док је за генералног секретара именован Дражен Симоновић. За чланове Управног одбора изабрани су Раде Тодоровић, Данијел Барбуловић, Славољуб Благојевић, Славољуб Пешић и Стефан Којић, а нови Надзорни одбор чине Саша Михајловић, Лука Илић и Александар Ђорђевић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x