Више од 70 различитих дешавања на Врњачком карневалу

Врњчани и њихови гости поново ће уживати на чувеној Променади, јер се већ најављује 13. по реду Међународни Врњачки карневал од 09. до 16. јула ове године, а посетиоци ће уживати током манифестације у богатом забавном програму.

Врњачки карневал сада заузима значајно место у календару светских карневалских дешавања и уз Гучу и Егзит је највећа туристичка манифестација у Србији. На карневалу ће бити више од 70 различитих дешавања, а предвиђени су и концерти Жељка Бебека, Секе Алексић, Халида Бешлића, групе Забрањено пушење, Драгољуба Ђуричића и других извођача.

Првог дана карневала на главној бини одржаће се музичка манифестација “Једна песма једна жеља” која ће угостити велика имена из света народне музике, а очекује се и долазак ватрених бразилки из Рио де Жанеира које сваке године својим наступом направе праву карневалску атмосферу.

Дечија карневалска поворка на програму је заказана за среду, 12. јул, док ће велика Међународна карневалска поворка бити у суботу 15 јула. Учесници ће бити из земаља са простора бивше Југославије, Румуније, Бугарске и са Кипра. Карневал ће имати и пратећи програм који почиње Сајмом цвећа и старих заната, а завршава се “Музичким павиљоном љубичасте боје” у извођењу Женског центра “Милица”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x