Базени у Варварину почели са радом, за најмлађе посетиоце школа пливања

Градски базени у Варварину званично су за купаче отворени 25. јуна, док је музички програм на базенима почео дан раније наступом Немање Стевановића. Према речима помоћника директора СТЦ “Темнић” Љубише Благојевића вода је бактериолошки и хемијски исправна, а просечна посећеност у току претходних дана кретала се између 250 и 300 купача дневно, док су на сам дан отварања варварински базени примили преко 500 посетилаца.

“Квалитет воде је на задовољавајућем нивоу, она је хемијски и бактериолошки исправна, ПХ вредност воде је 7,30, док температура износи 26/27 степена. Просечан број купача који посећују наше базене је између 250 до 300 дневно, док је у недељу та бројка прелазила и преко 500 посетилаца. За безбедност на базенима задужено је троје лиценцираних спасилаца”, истиче Благојевић и додаје да је радно време варваринских базена сваког дана од 11 до 19 часова, док цена улазнице износи 150 динара.

Директор СТЦ “Темнић” Ана Видојевић за Темнић.Инфо истиче да је, поред богатог музичког програма, планиран и додатни забавни програм, тако да је за најмлађе посетиоце организована и школа пливања, као и разне спортске активности.

“Имајући у виду да су за наредни период најављене тропске врућине, ми очекујемо да у данима који следе буде још већа посећеност, док ће базени радити до краја месеца августа. Што се тиче додатног забавног програма за најмлађе посетиоце, уводимо школу пливања за децу од 7 до 10 година која ће бити организована три пута недељно. Обезбедили смо и сто за стони тенис, а поред базена налазе се и терени за мали фудбал, кошарку, одбојку”, каже директорка Видојевић.

Она додаје да је за летње месеце планиран и богат музички програм који је започео наступом Немање Стевановића, а наставља се 01. јула када ће на базенима у Варварину наступити ДЈ Меда из Крушевца, после чега следе наступи Марије Стајић и спектакл на Петровдан 12. јула, наступ “Министарки”.

“После спектакуларног наступа Немање Стевановића на отварању сезоне, где је било присутно више стотина посетилаца, 01. јула нас очекује наступ ДЈ Меде, а за 08. јул заказан је наступ Марије Стајић и Бојана Вукосављевића. Један од већих спектакала очекује нас на Петровдански вашар у Варварину 12. јула где ће наступити популарна група “Министарке”, за чији наступ већ сада влада велико интересовање, док сви заинтересовани могу да обезбеде резервацију лично на базенима или путем телефона 063/88-43-453″, каже директорка СТЦ “Темнић” Ана Видојевић истакавши да ће цена улазнице за наступ “Министарки” износити 500 динара.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x