Владимир Агатоновић ученик генерације у Гимназији “Вук Караџић”

Поводом краја школске године за матуранте Гимназије “Вук Караџић” приређена је свечана приредба у Сали Дома културе. Богат програм припремили су ученици свих разреда ове школе, заједно са вредним професоркама српског језика и музичке културе. У програму су учествовали рецитатори, глумци, оркестар и хор гимназије.

“Ово је генерација која је школовање почела 2020. године, а завршила је ове 2024. Као и многе претходне генерације које су изашле из трстеничке гимназије и ова се може похвалити изузетним успесима и резултатим”а, истакао је директор Александар Срећковић, а затим честитао ученицима на успешном завршетку овог дела школовања и пожелео пуно среће и успеха у наставку школовања.

У име општине Трстеник матурантима је срећан завршетак школовања пожелела Ивана Димитријевић, члан Општинског већа задужена за просвету и културу. Дванаест “Вуковаца” током свечаности награђено је Вуковим дипломама и књигама, а за ученика генерације наставничко веће прогласило је Владимира Агатоновића.

На завршној свечаности присуствовали су бројни родитељи и пријатељи матураната, наставници, као и представници локалне самоуправе и приватних и јавних фирми које годинама сарађују са овом образовном установом. Као израз захвалности, њима су овом приликом додељене захвалнице школе.

Дипломе и награде најбољима уручене су на завршној свечаности школе која је одржана у Дому културе у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x