Врњчани на 41. Међународном сајму туризма у Београду

Овогодишњи 41. Међународни сајам туризма, који се одржавао под слоганом “Лето је ближе него што мислиш”, окупио је рекордан број излагача. Више од 1.200 излагача из 55 земаља промовисало је своје аранжмане и дестинације на Београдском сајму, а Туристичке агенције рекламама о попустима од 10 до чак 40 одсто позивају госте да одмор резервишу баш сада и управо преко њихових агената.

Земља партнер ове манифестације је била Бугарска, један од честих избора за одмор наших грађана, док су се поред Бугара представиле и многе друге земље, а неке од њих, попут Марока и Јужноафричке Републике, први пут су на Сајму у Београду.

Туристичка организација Врњачке Бање такође је представила своју дестинацију, као и званични Календар дешавања за 2019. годину у Хали 4. На штанду се налазио и велики број хотелијера који су представили промотивне понуде својих хотела међу којима и хотели “Фонтана”, “Соларис Ресортс”, “Слатина”, “Зептер”, “Краљ”, као и велики број приватног смештаја.

Манифестације као што су “Врњачки карневал”, “Ловефест”, Дани Данила Бате Стојковића, Фестивал филмског сценарија, привлаче највећу пажњу туриста и управо је о њима било највише речи на Сајму туризма. Ватрене Бразилке и људи од огледала су и ове године најавили “Врњачки карневал” који ће се одржати од 07. до 14. јула, а велики број познатих личности посетио је управо штанд Врњачке Бање, Неле Карајлић, Тијана Дапчевић, Валентино, Ивана Јордан, као и глумци Милан Калинић, Бојан Перић, Ненад Хераковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x