Вук Јеремић: После избора Србија ће поново бити јединствена

Кандидат за председника Србије Вук Јеремић поручио је данас из Крушевца да после избора “нема више нас и њих”, већ да ће после избора Србија поново бита јединствена. “То ће бити наша победа, победа Србије. После избора престајемо са сејањем мржње и поделама. Ми смо један народ и нико не сме да нас дели. Зато сам се кандидовао“, поручио је Јеремић окупљеним крушевљанима.

Он је обећао да се неће смирити док се не буде “поново живело нормално” и док Србија не постане поново место за живот достојан човека и додао да је могао да бира и да буде где хоће у свету, али је ипак изабрао да буде овде због народа и због Србије.

Фото: Изборни тим В.Јеремића

“Немам право на други избор јер сте ме ви обавезали вашим осмесима, вашим аплаузима, вашом снагом, вашим породицама”, рекао је Јеремић који је са супругом Наташом предводио шетњу центром Крушевца и позвао људе да изађу на изборе како би “показали да постоји нормална, пристојна и достојанствена Србија, каква је и била током целе своје историје”.

Јеремић је током шетње, наишавши на постављене штандове противничког кандидата, поздравио присутне активисте поручивши им да “све ово може да буде и нормално”.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x