Саша Радуловић: Србија ојађена у пљачкашким приватизацијама

У склопу турнеје “Круг за други круг” коју спроводи Покрет Доста је било (ДЈБ), а у оквиру кампање за председничке изборе, кандидат овог покрета за председника Србије Саша Радуловић данас је боравио у Крушевцу одакле је поручио да ће сви који су учествовали у пљачкашким приватизацијама одговарати након победе ДЈБ на председничким и парламентарним изборима.

“За сваку пљачкашку приватизацију, а нема их 24 него 1024, објавићемо све што се десило. Држава има све податке о томе, све истраге су урађене, а ја то знам јер сам радио на њима”, рекао је Радуловић и додао да је Србија ојађена у пљачкашким приватизацијама.

“Неке од најпознатијих су Лука Београд или Ц маркет. Људи који су у тим  пљачкашким приватизацијама учествовали не само што нису одговарали, него су амнестирани попут Богољуба Карића који данас учествује у председничкој кампањи кандидата власти, или Млађана Динкића, главног премијеровог саветника за Арапе”, нагласио је Радуловић.

Он је из Крушевца поручио да ДЈБ има прилику не само да победи на председничким, већ и после тога на парламентарним, додавши да ће онда урадити све оно што пише у њиховом плану од 20 тачака.

“Да, ја ћу вратити пензионерима отете пензије; да, ја ћу вратити отете плате; да, ми ћемо увести потпуну транспарентност, сваки уговор ће бити објављен и за сваки динар ће се знати како је потрошен, и да, ми ћемо донети Закон о пореклу имовине јер без тога не можете да искорените корупцију”, рекао је Радуловић и позвао грађане Крушевца да гласају за њега јер ће он спровести овај план.

Председнички кандидат Доста је било на крају је поручио да ако се грађанима неки други кандидат допада, изађу и гласају за њега, јер циљ овог покрета је да се подигне излазност и дође до другог круга.

(Извор/фото Доста је било)

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x