Захвалница Министарства одбране фабрици ППТ “Наменска” А.Д.

Међу домаћим привредним субјектима који су за време ванредног стања помагале предузећима и установама у борби против корона вируса, била је и трстеничка фабрика ППТ “Наменска” А.Д. која је добила том приликом и захвалницу од Министарства одбране Републике Србије.

“У склопу наших хуманитарних активности, посебно у време ванредног стања, донирали смо 5.000 заштитних визира, које смо сами направили, Министарству одбране да подели својим радницима, Дому здравља и болницама у Београду. Искористили смо прилику да и овде у нашем крају донирамо заштитне визире трстеничком Дому здравља, болницама у Краљеву и Крушевцу, Врњачкој Бањи, Црвеном крсту, вртићу. Гледали смо да подмиримо њихове потребе и ни један комад визира нисмо наплатили никоме”, наглашава Анђелка Атанасковић, генерална директорка ППТ “Наменска” А.Д. у Трстенику.

“Признање које смо добили је и због помоћи АБХО групи која је у Крушевцу дезинфиковала улице и објекте. Током претходних месеци у ППТ “Наменска” А.Д. радило се и на започетим пословима, рад нисмо прекидали, али смо радили смањеним обимом. Радило је 60 одсто радника, остали су били на кућном чекању, сви су били финансијски заштићени, примали су плате и када су радили или били код куће. Сви запослени поштовали су прописе о обавезном ношењу заштитне опреме, који и даље важе. Потписали смо и неколико нових уговора тако да се надамо стабилизацији пословања у наредном периоду, а радимо и на пројектима Министарства одбране Републике Србије”, наводи Анђелка Атанасковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x