ППТ “Наменска” А.Д. поклонила медицинске апарате трстеничком Дому здравља

Осим што у последње време бележи изузетно успешне пословне резултате, фабрика ППТ “Наменска” А.Д. истиче се и у својим хуманим активностима. Протекле недеље обезбеђени су и подељени новогодишњи пакетићи деци у друштву МНРО, а два дана касније њихови поклони, три нова апарата (један ултразвучни апарат и друга два за област физикалних терапија), уручени су Дому здравља “р Сава Станојевић” у Трстенику, намењени Служби физикалне медицине.

“Руководство Дома здравља на челу са директором др Радованом Поповићем нам се обратило за помоћ, а сама сам се уверила да су им веома потребни апарати за Службу физикалне медицине где ове врсте услуга свакодневно користи велики број пацијената трстеничке општине. Договорили смо се у фабрици и решили да помогнемо да би се особље растеретило свакодневних обавеза. Надамо се да ће им сада бити много лакше и желим им успеха у раду, а пацијентима пуно здравља”, рекла је Анђелка Атанасковић, генерална директорка ППТ “Наменска” А.Д.

Укупна вредност ова три апарата износи 550.000,00 динара, а директор ове медицинске установе др Радован Поповић се у своје и у име запослених и бројних пацијената захвалио генералној директорки и руководству ППТ “Наменска” А.Д. рекавши да је ова Служба била много оптерећена.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x