Заказана 14. седница Скупштине општине Варварин, пред одборницима предлог буџета за 2022. годину

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић заказао је за 30. новембар редовну, 14. седницу локалног парламента на којој ће се пред одборницима наћи 13 тачака.

Одборници ће разматрати консолидовани извештај о буџету општине Варварин за првих девет месеци 2021. године, као и предлог Одлуке о буџету општине Варварин за 2022. годину. На дневном реду наћи ће се и предлог Кадровског плана Општинске управе, стручних служби и посебних организација општине Варварин за 2022. годину, али и предлог Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022. годину.

Одборници локалног парламента разматраће и предлог Одлуке о финансијској помоћи брачним паровима приликом склапања првог брака, а доношењем ове одлуке млади брачни парови ће, по закључењу брака, од општине добити новчана средства у износу од 10.000 динара.

На дневном реду 14. седнице Скупштине општине Варварин пред одборницима наћи ће се и предлог Локалног антикорупцијског плана за период 2022 – 2025. година, предлог Локалног плана управљања отпадом за период 2021 – 2031. година, као и разматрање извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа за период 1. јануар – 30. септембар 2021. године.

Разматраће се и извештај о стању безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x