Варварински напредњаци једногласни, Александар Вучић и у наредном периоду на челу СНС

Општински одбор Српске напредне странке (СНС), уочи страначке Скупштине заказане за 27. новембар, једногласно је предложио Александра Вучића за председника странке, саопштили су варварински напредњаци. Како се наводи у саопштењу, ова одлука је подршка политици која гради Србију, која гради нове болнице, путеве, фабрике, гради Србију поштовану и угледну у свету.

Варварински напредњаци поручују да Општински одбор, са свим својим месним одборима, пружа јасну и недвосмислену подршку председнику Александру Вучићу да настави борбу за јаку и стабилну Србију, као и политици коју председник Вучић представља, а то је политика мира, стабилности и развоја Србије.

“Обављаући најодговорније државничке функције, Александар Вучић је сво своје време посветио обнови и развоју Србије тако да ће у историји српског народа бити упамћен као један од највећих градитеља и човек који је највише допринео побољшању међународног угледа Републике Србије и зато безрезервно пружамо подршку његовим напорима да и даље ради за добробит Републике Србије и српског народа”, закључује се у саопштењу ОО СНС Варварин.

 

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x