Заказана 27. седница Скупштине општине Варварин, на дневном реду 12 тачака

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић заказао је 27. седницу локалног парламента за понедељак, 18. септембар, са почетком у 12 часова. На дневном реду седнице наћи ће се 12 тачака, међу којима су најзначајније оне које се односе на изгласавање предлога одлука о додели највиших општинских признања поводом 23. септембра, Дана општине Варварин.

Након разматрања предлога одлука о додели звања “Почасни грађанин општине Варварин” и додели Плакета и Захвалница општине Варварин, одборници ће разматрати Извештај независног ревизора о ревизији консолидованих финансијских извештаја завршног рачуна буџета општине Варварин за 2022. годину. На дневном реду наћи ће се и предлог решења о престанку мандата директора Општинске библиотеке Варварин, али и предлог решења о именовању директора ове установе.

Између осталог, одборници ће разматрати и финансијске извештаје ЈКП “Варварин” и ЈП “Расвета Варварин” за 2022. годину, са Извештајем независног ревизора о ревизији финансијских извештаја, али и предлог решења о давању сагласности Предшколској установи “Наша радост” на већи број уписане деце по васпитним групама.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x