Запослени у ППТ “Наменска” А.Д. у новој хуманој улози

Хуманитарна организација “Сви за Космет” из Београда већ четврту годину заредом широм Србије прикупља новчану помоћ и новогодишње пакетиће за децу са Косова и Метохије. Овој хуманој акцији прикључили су се и запослени у ППТ “Наменска” А.Д. и прикупили 110.000,00 динара помоћи.

Марина Спасић из Хуманитарне организације “Сви за Космет” истиче да су запослени у овој узорној и хуманој фабрици прикупили новчану помоћ у веома кратком року, за само недељу дана, за куповину новогодишњих пакетића и слаткиша, упутивши захвалност свим запосленима у фабрици ППТ “Наменска” А.Д. и подсетившу да ова хуманитарна организација током године организује и низ других хуманитарних акција.

“Помажемо угрожене породице, Народне кухиње, затим цркве и манастире којима је помоћ потребна. Одлазимо тамо аутобусима и односимо помоћ, а помажемо и вишечлане породице које немају адекватна примања”, каже Марина Спасић и додаје да сви који желе да донирају неку врсту помоћи могу контактирати ову организацију где ће добити потребне информације преко њихове званичне странице.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x