Затворено трстеничко “Културно лето 2021”

У дворишту Музејске збирке у Трстенику почела је, а ту се и завршила, манифестација “Културно лето 2021”. Током 15 дана програм је био садржајан, а почео је изложбом слика “Знаменити Роми”, промоцијом књиге “Роми старе чаршије трстеничке’’ и музичким програмом у коме је наступила група “Фантастико”.

На Омладинском тргу посетиоцима је представљена књига “Краљевачка панк хроника” аутора Војкана Трифуновића, а у музичком програму су наступили “Седатив бенд” и “Безвремени”. Својим концертима публици су се представиле и групе “Lokomotion”, “Junkije”, “Zul” и “Tribute to Iron Maiden – Rainmaker”.

Деца су уживала уз, за њих приређен програм, дечији кабаре у извођењу “Талија арт сцене” из Ниша, а наступили су и жонглери са осликавањем лица. Свој део програма, кроз различите кореографије, представили су и Фолклорни ансамбли “Венац” из Грачанице и “Свети Никола” из Трстеника, док су чланови групе “Људи у глави” приредили концерт за младе.

Зоран Стојановић и Маја Маринковић су евергрин музиком одушевили публику, као и остали учесници у програму, док је премијером дечије представе “Како је побеђен страшни разбојник Балачко”, по сценарију и режији Милоша Милошевића Шике, а у извођењу Аматерског позоришта Трстеник, спуштена завеса на манифестацији “Културно лето 2021” у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x