Завршени радови на изградњи фискултурне сале у ОШ “Свети Сава” у Пејовцу

После готово 30 година чекања и надања, у дворишту ОШ “Свети Сава” у Пејовцу завршени су грађевински радови на изградњи објекта фискултурне сале. У ове сврхе општина Трстеник је издвојила 42 милиона динара, а новоизграђени објекат обишли су председница општине Милена Турк, чланови Општинског већа Ивана Димитријевић и Иван Симић, председник Спортског савеза општине Трстеник Владимир Савић и руководство Месне заједнице Пејовац.

“Обишли смо завршне грађевинске радове на фискултурној сали, на коју се чекало 30 година и задовољни смо до сада урађеним послом. Остају још неки радови на опремању сале и још неки други радови који ће се наставити током лета. Грејање сале биће посебно од школске зграде, углавном ученици и њихови наставници ће сада имати много боље услове за часове физичког васпитања”, рекла је Милена Турк.

Директорка ове основне школе Гордана Асентић је задовољна и захвална локалној самоуправи, јер су сада створени изузетни услови за ученике, посебно у зимском периоду, а очекује се и опремање сале реквизитима неопходним за одвијање наставе. Председник Савета МЗ Пејовац Далибор Манџукић се такође захвалио општини Трстеник и истакао да ће користи од овог објекта имати и грађани Пејовца, док ће ученици, осим наставе, моћи и да се такмиче са другим школама.

Председница општине Милена Турк напоменула је да локална самоуправа наставља улагања, а после Милутовца и Пејовца и други школски објекти и вртићи трстеничке општине.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x