Завршни догађај у оквиру пројекта “Млади и образовани за нашу Бању”

Организација “New renesans” из Београда, у сарадњи са Центром за децу и омладину Врњачка Бања, реализује пројекат “Млади и образовани за нашу Бању”. Пројекат је подржан од стране Министарства омладине, а почетком новембра месеца ове године у Сали Скупштине општине Врњачка Бања организован је завршни догађај, односно обука у оквиру поменутог пројекта.

Председник организације “New renesans” Михаило Петровић, помоћник председника општине Врњачка Бања Милутин Думановић и председница Центра за децу и омладину Врњачка Бања Валентина Крстић у поздравној речи обратили су се присутнима, а том приликом додељене су и захвалнице сарадницима на пројекту: Општини Врњачка Бања, Центру за развој иновативних делатности, Специјалној болници за интерне болести, Културном центру и врњачкој Гимназији.

Председник организације “New renesans” Михаило Петровић је одржао обуку за младе на тему “Дипломатија и протокол” и он је основне информације о протоколу поткрепио са навођењем примера из праксе, па су млади имали прилику да добију одговоре на своја питања. После обуке учесницима су додељене дипломе, а обуци су присуствовали пројектни менаџер “New renesans” Ивана Давидовић и председник НВО “Максимална земља” Максим Јефтенић.

“Циљ овог пројекта је да се млади мотивишу да раде на развоју професионалних вештина које ће им бити од користи у будућем животу и каријери. У периоду од јуна до августа у Центру за децу и омладину реализоване су едукације о волонтеризму, комуникацијске вештине, израда бизнис плана и пословна коренсподенција. Завршна обука је на тему “Дипломатски и остали протоколи’”, каже Валентина Крстић, председница Центра за децу и омладину Врњачка Бања.

Она додаје да млади, у ма којем сектору радили, треба да поштују одређена правила понашања институције у којој су запослени из свог звања. Обуци су присуствовали и студенти Факултета за хотелијерство и туризам и ученици врњачке Гимназије.

“Јако значајан ресурс за Врњачку Бању су млади образовани људи и они ће, свакако, допринети својим понашањем развоју туризма у наредном период”, додала је на крају Валентина Крстић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x