Општина Варварин организује посету 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду

У оквиру Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја, општина Варварин организује одлазак на 85. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду који ће бити одржан од 15. до 21. маја.

Према речима председника општине Варварин Војкана Павића, циљ посете Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду је тај да се пољопривредници из наше општине упознају са тим шта је данас актуелно у пољопривреди, као и да погледају машине које би им сутрадан могле бити потребне за рад и на који начин могу да их купе.

Председник Павић додаје да сви заинтересовани за одлазак на Сајам могу да се пријаве у Услужном центру код саветника за пољопривреду, водопривреду и рурални развој Зорана Бранковића и Александра Живковића како би били уписани у списак путника, док је одлазак планиран за 17. и 18. мај ове године.

Општина Варварин за одлазак на Сајам организује бесплатан превоз, а цена колективне улазнице износи 400 динара. За ближе информације заинтересовани се могу обратити путем броја телефона 783-100.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x