Озелењавање јавних површина и реконструкција путних праваца на територији општине Трстеник

Општина Трстеник је од Министарства животне средине Републике Србије добила 37 милиона динара за санацију постојеће депоније у насељу Осаоница По речима председнице општине Трстеник Милене Турк значајна средства биће усмерена и на уклањање дивљих депонија, а у наредном периоду следи и наставак планираних активности на асфалтирању локалних путева.

Пре пар дана су у Палати Србије министарка за животну средину Ирена Вујовић и председница општине Трстеник Милена Турк потписале нов уговор у вредности од 1.300.000,00 динара који се односи на озелењавање јавних површина.

“Настављамо даље са планираним локалним активностима на подручју наше општине, у току је јавна набавка за избор извођача на реконструкцији локалног пута према насељеним местима Тоболац, Округлица и Велуће. Предвиђено је асфалтирање деонице пута у дужини од 600 метара, за ове намене финансијска средства је издвојила општина Трстеник из свог буџета, а у току је исто тако и јавна набавка за избор извођача радова на реконструкцији општинског пута Стопања – Тоболац у дужини од једног километра. Ову деоницу пута користе мештани девет насељених места и она је повезана са ауто путем Трстеник – Крушевац. Наравно, настављамо даље да радимо и градимо у интересу грађана наше општине”, поручила је председница општине Трстеник Милена Турк.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1338 + 4 = 1342

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x