СНС: Акције уређења јавних површина на територији општине Варварин

На редовној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) обратио се председник Уније младих ове странке у Варварину Дражен Симоновић осврнувши се на акције које су варварински напредњаци реализовали у протеклих недељу дана.

Истакавши да је ова странка у протеклих недељу дана реализовала низ акција, чији је главни циљ побољшање услова живота грађана општине Варварин, али и брига о животној средини и о најстаријим суграђанима, Симоновић је поручио да ће се и у наредном периоду наставити са сличним акцијама.

“Поводом Међународног дана старијих особа активисти Општинског одбора СНС Варварин су обишли своје комшије, пријатеље и рођаке којима је овај дан посвећен. Била је ово прилика да, поред поклона који су им уручени, превентивних здравствених прегледа, уз дружење и разговор, са млађима поделе знање и искуство”, навео је Симоновић додавши да су варварински напредњаци на овај начин желели да истакну однос средине према старијим особама и значај социјалне инклузије ради веће једнакости у друштву.

Он је подсетио и да је током претходне недеље настављено са акцијама уређења јавних простора, тако да су у протеклих седам дана реализоване две акције, у Маскару и Доњем Катуну. По његовим речима, очишћен је плато испред Дома културе у Доњем Катуну, док се у Маскару, у сарадњи са Саветом МЗ и уз подршку председника МЗ Маскаре Марка Николића, радило на уређењу простора у центру села.

Председник Уније младих ОО СНС Дражен Симоновић је подсетио и на хуманитарну акцију Општинског одбора и Уније жена током 10. Етно фестивала у Варварину када су активисти и активисткиње ове странке на свом штанду изложили ручно прављене сувенире и накит тако да ће сав приход прикупљен током ове акције бити опредељен у хуманитарне сврхе.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x