Удружење пензионера и осталих грађана организује путовања до етно села Станишићи и манастира Острог

Удружење пензионера и осталих грађана општине Варварин, у сарадњи са ТА “Еуромагнет” из Ћићевца, за своје чланове, али и остале грађане, организује низ разноврсних путовања по Србији и региону.

Према информацијама које смо добили од Томислава Благојевића, председника Удружења, за 30. јун ове године планиран је једнодневни излет до етно села Станишићи у Републици Српској, а 24. и 25. августа путоваће се до манастира Острог у Црној Гори.

“Већ дужи низ година наше Удружење организује разна путовања тако да смо до сада посетили разне дестинације и сви грађани који су путовали са нама су веома задовољни. У наредном периоду организујемо једнодневно путовање у склопу којег је у плану обилазак Ваљева – Бранковине, обилазак Бање Врујци, Бање Ковиљаче са краћим задржавањем у Лозници и обилазак Бијељине у Републици Српској са дужим задржавањем у етно селу Станишићи”, каже Благојевић и наставља:

“У августу месецу посетићемо манастир Острог у Црној Гори, са једнодневним боравком на мору у месту Сутоморе. Преноћиште је у манастиру Острог, а у повратку обилазимо манастир Морача са успутним задржавањима и неким изненађењима”, најављује председник варваринског Удружења пензионера и осталих грађана Томислав Благојевић.

Он наглашава да се сва њихова путовања базирају на лепом и позитивном расположењу, опуштеним шетњама и загарантованим проводима, доживљајима и пријатним утисцима.

Заинтересовани грађани сва додатна обавештења могу добити путем броја телефона 065/248-9820 или у просторији удружења сваког дана у временском периоду од 10 до 13 часова, или код представника по селима у општини Варварин.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x