Удружење пензионера и осталих грађана организује излете до Београда и Голупца

Удружење пензионера и осталих грађана и у јулу и августу месецу наставља са путовањима, тако да је за љубитеље путовања и излета по Србији организован низ активности. Како сазнајемо од председника овог Удружења Томислава Благојевића, за 17. јул је заказано путовање до Београда, док ће 04. августа посетити Голубац.

Фото: Belgrade Waterfront

“За све наше чланове, али и остале суграђане, припремили смо веома лепа путовања. 17. јула посетићемо Београд где ћемо обићи Авалу и Авалски торањ, затим ћемо посетити гроб почившег патријарха српског Павла, онда идемо до Храма Светог Саве на Врачару, а обићићемо Кнез Михајлову улицу, Калемегдан и “Београд на води”. У повратку свратићемо до робне куће “Икеа”, као и до Етно села “Моравски конаци” код Велике Плане”, наводи Благојевић.

Фото: Тврђава Голубачки град

Он додаје да је припремљено и једно лепо путовање до Голупца које је планирано за 04. август ове године.

“04. августа путујемо на исток Србије, до Голупца, где ћемо посетити стари Голубачки град. Обићићемо и веома леп манастир Тумане који је удаљен неких 9 км од Голупца, у подножју Голубачких планина, а на левој обали Туманске реке”, најављује Благојевић и подсећа да је путовање до манастира Острог планирано за 24. и 25. август.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x