Управни и Надзорни одбор рад Црвеног крста Трстеник у прошлој години оценили успешним

Чланови Управног и Надзорног одбора Црвеног крста у Трстенику одржали су своју 9. заједничку седницу, а усвојен је и записник о обављеном попису за прошлу годину и завршни рачун. Посебну пажњу присутних изазвале су активности реализоване у периоду између претходне и ове седнице, док су присутни упознати са планираним средствима из општинског буџета која су намењена овој Установи за овогодишње финансирање.

Секретар трстеничког Црвеног крста Верољуб Миловановић подсећа да је крајем децембра месеца прошле године одржана последња седница и додаје да је и до ове организован низ активности.

“Прва редовна акција добровољног давања крви је исто тако као и претходне била успешна, крв је дао 121 давалац, имали смо исто тако и активности наших волонтера, док смо за ученике двеју трстеничких средњих школа и за основце организовали предавања о наркоманији. Члан нашег Управног одбора Владан Боћанин држао је та предавања, па су ученици после тога гледали филмове из ове области”, објашњава Миловановић.

“У Школском диспанзеру смо имали радионицу, а поводом 8. марта, Међународног дана жена, организоваћемо као и до сада одлазак припадница лепшег пола у Крушевац на акцију добровољног давања крви. Суграђанке које нам се ових дана јаве имаће бесплатан превоз, а у вечерњим сатима, после акције, хуманисткиње ће се дружити на забави”, истиче Верољуб Миловановић и најављује да Црвени крст у Трстенику до краја ове године очекује низ активности.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x